Ilona Jančaitienė
2018 gruodžio 13 d.

Metams baigiantis, gražiausių svajonių išsipildymo linkėjimus savo sukurtuose atvirukuose įprasmino Patašinės miestelio darbštuolės. Dauguma jų lanko Patašinės universalaus daugiafunkcinio centro (Patašinės UDC) dailės-technologijų kabinete vykstančius užsiėmimus, kuriems vadovauja Jūratė Jaugelienė.

Graži bendradarbiavimo draugystė su Patašinės UDC populiarina ir miestelio biblioteką. Bibliotekos parodų lentynos ir palangės šventiniu laikotarpiu tradiciškai pasipuošia Patašinės UDC kūrybiško kolektyvo sukurtais darbais. Patašinės bibliotekos lankytojus šį gruodį pradžiugino atvirukų paroda  „Kalėdinių linkėjimų kaleidoskopas“. Žiemos ir Šv. Kalėdų akcentus kūrė ir biblioteką papuošė Laura Čiuteikienė, Viltė Jaugelytė, Jūratė Jaugelienė, Rima Jeskevičienė, Rasa Leškevičiūtė, Alma Radauskienė, Birutė Siginevičiūtė, Jurgita Spūdytė, Reda Stadalienė, Onutė Venskūnaitė, Daiva Venskevičienė.

Gruodžio 12-osios popietę, kūrybingos moterys susirinko pasidžiaugti bibliotekoje parengta savo darbelių paroda, kurią išsamiai pristatė jų vadovė Jūratė. Su pagarba ir meile vadovė kalbėjo apie savo mokines bei jų kūrybos savitumą. Prisimintos ir aptartos per ketverius metus organizuotos kūrybinių darbų parodos. Už bibliotekoje parengtą kalėdinių atvirukų parodą dailės-technologijų kabineto vadovė Jūratė Jaugelienė ir užsiėmimus lankančios moterys pagerbtos bibliotekos Padėka.

Kalėdinių atvirukų paroda Patašinės bibliotekoje grožėtis bus galima iki pat naujųjų metų.

Nuotraukų galerija:
Kategorijos:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email