Vaida Juselytė
Vyresnioji bibliotekininkė
2019 rugpjūčio 1 d.

Pirmąją rugpjūčio dieną Medijų erdvėje startavo FIFA19 žaidimo turnyras. Šį kartą susigrūmė 16 PS4 žaidimų konsolės mėgėjų!

Turime pripažinti, jog sėdėti namuose ir rungtyniauti draugų tarpe pasidarė arba nebemadinga, arba vaikinams nusibodo kiauras dienas kiurksoti ant sofos – susidomėjimas renginiu nudžiugino! Turnyrinė lentelė buvo perpildyta.

FIFA19 turnyre iš viso buvo sužaista 17 rungtynių. Daugiau kaip keturias valandas trukusiose varžybose būta įvairių emocijų: džiaugsmo šūksnių, šypsenų, juoko,  žinoma, esant prastam rezultatui, kai kuriuos žaidėjus aplankydavo nusivylimas. Visgi varžybos ir yra skirtos tam, jog išsiaiškintume, kuris stipriausias. Iš 16 dalyvių  finale susirungė Justas Čižauskas ir Giedrius Kvietitskas. Vaikinai abu įrodė, jog yra puikiai įvaldę PS4 konsolę, tačiau paskutinėje kovoje Justas Čižauskas nusileido Giedriui Kvietitskiui rezultatu 0:2.

Dar kartą sveikiname FIFA19 turnyro prizininkus Giedrių Kvietitską (I vieta) ir Justą Čižauską (II vieta). Dėkojame visiems dalyvavusiems, na, o atsikra padėka – Aironui Baniuliui už iniciatyvas ir pagalbą organizuojant šį renginį.

Nepamirškite sekti naujienas apie organizuojamus žaidimų turnyrus mūsų internetiniame puslapyje www.marvb.lt ir bibliotekos facebook.com paskyroje.

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email