Alma Stočkuvienė
Vyriausioji metodininkė
2019 spalio 31 d.

Eva Tombak marijampoliečiams pristatys savo  naujausią knygą „Atia, suskiai! 33 minčių išvarymo dienos“.  Knygos autorė apie rašymą: „Vieni svajoja, kiti ieško gyvenimo prasmės, o aš rašau knygas ir taip neutralizuoju „gyvenimas myli nemyli“ abejones. Parengiau 33 minčių išvarymo dienoraščius, kuriuos pavadinau „Atia, suskiai!”.  Šioje knygoje sudėjau daug savęs ir įžvalgų, ką daryti su „aš”, kai jis knisa abejonėmis. Kaip surasti balansą tarp „aš pats geriausias” ir „aš netikša” ir kodėl tuo verta rūpintis“.

Autorė su vyru Viktoru sąžiningai užsiėmė 33 dienų rašymo meditacija, todėl „Atia, suskiai!“ yra bendras  kūrinys. Pasak Evos, kiekvienas iš jų klausėsi savo vidinio angelo ir demono. Rezultatas – apmąstymai apie intuiciją ir baimę, muziką ir liūdesį. Ji tikisi, kad ši knyga turėtų suteikti drąsos visiems išbandyti rašymo meditaciją. Savo knygą autorė vadina užrašine – tai stebėjimų ir kasdienio pasaulio apmąstymai.

Buvusi garsių leidinių „Ieva“ ir „Cosmopolitan“ leidėja Eva Tombak geriau nei bet kas kitas žino, ką reiškia „nauja pradžia“. Ilgus metus leidybos versle dirbusi moteris buvo emigravusi į Australiją, vėliau susidomėjo joga. Šiandien ji telkia bendraminčius – savo knygomis, jogos užsiėmimais, rašymo meditacijos pamokomis. Visus susirinkusius ji vadina bendraminčiais ir bendrakeleiviais, nes tarp kelionės ir rašymo daug daugiau bendra, nei gali pasirodyti.

Susitikimo metu autorė pristatys savo leidinį, papasakos apie rašymo terpiją ir pademonstruos keletą jogos pratimų.

Renginį moderuos knygos iliustratorius Viktor Tombak.

Kada? Lapkričio 13 d., 17.00 val.
Kur? Marijampolės Petro Kriaučiūno viešojoje bibliotekoje (Vytauto g. 22), Didžiojoje salėje.
Kviečiame!

Susitikimas su Eva Tombak organizuojamas įgyvendinant  Marijampolės savivaldybės visuomenės sveikatos rėmimo specialiosios programos  finansuojamą  projektą „Renkuosi būti sveikas 2″.

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email