Aušra Valaitienė
Sasnavos biblioteka
2020 vasario 15 d.

Vasario 14 dieną Sasnavos bibliotekoje pristatyta Jurgitos Kučinskienės fotografijų paroda „Po Sasnavos (ir ne tik) apylinkes pasižvalgius“. Šis parodos atidarymas visai atsitiktinai sutapo su „širdelių diena“. Sutikim, galbūt šią dieną labiau susimąstome apie mus mylinčius, mylimus artimus žmones  ir kad meilė mus padaro gražesnius, laimingesnius, o gal net ir geresnius. Jurgita savo meilę dalina ne tik šeimai, mylimiems ją supantiems žmonėms, bet dalį jos skiria fotografijai. Kai laisvadienį visi dar miega, ji ankstų rytą nepatingi  keltis ir su fotoobjektyvu „sugaudyti“  tekančios saulės spindulius,  akimirkai sustabdyti debesis, plaukiančius Sasnavos padange, užfiksuoti vandens tėkmę. Jos nuotraukose –  ir kitos gražios ir netikėtos akimirkos iš visos Lietuvos.

Jurgita ne tik fotografuoja. Ji kuria ir eiles. Vienos jų žaismingos, linksmos, kitose  justi išgyvenimo skausmas, rūpestis, suteikiantis eilėms gyvenimiško prasmingumo.

Dėkodami Jurgitai už šią parodą, kartu su bendruomenės pirmininke Daiva pasidžiaugėme, kad Jurgitos šeima, apsigyvenusi Sasnavoje, įsitraukė į bibliotekos, bendruomenės veiklą, o fotografuodama ir įamžindama gražiausias akimirkas, Jurgita suteikia galimybę pasigrožėti jomis ir bibliotekos lankytojams.

Ačiū visiems dalyvavusiems fotografijų parodos atidaryme.

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email