Vaida Juselytė
Vyriausioji bibliotekininkė
2020 vasario 21 d.

Erasmus + Strateginių partnerysčių projektą „Darnus požiūris į aplinką suaugusiųjų švietime” įgyvendina šeši partneriai iš ES šalių (Nyderlandų,  Švedijos, Slovakijos, Estijos, Latvijos ir Lietuvos), kurio tikslas – plėtoti suaugusiųjų švietėjų kompetencijas, leidžiančias mokyti suaugusiuosius tvaraus vystymosi principų, sutelkiant dėmesį į mažesnį vartojimą, aktyvesnį judėjimą, sveiką gyvenimo būdą, aktyvų pilietiškumą, fizinę ir psichinę sveikatą bei gyvenimo kokybę. Šiuo tyrimu norime atskleisti suaugusiųjų švietėjų poreikius ir kompetencijas tvarumo srityje, todėl mums labai reikia jūsų pagalbos.

Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka prisideda prie tarptautinio projekto „Darnus požiūris į aplinką suaugusiųjų švietime” įgyvendinimo ir  kviečia suaugusiųjų švietėjus, suaugusiųjų švietimo įstaigų administraciją užpildyti klausimyną, kurį rasite paspaudę šią nuorodą.

„Šis projektas finansuojamas remiant Europos Komisijai. Šis kūrinys atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.“

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email