Automatinis vertėjas:
Jūratė Pajaujienė
Vedėja
2020 gegužės 6 d.

Tarpusavio santykių su kitais kūrimas, pasitikėjimo savimi stiprinimas, jausmų atpažinimas ir valdymas, konfliktų sprendimas – įgūdžiai svarbūs kiekvienam, kad ir kokio amžiaus bebūtume. Šie įgūdžiai mums padeda pažinti pyktį, suvaldyti agresiją ir išvengti smurtinio elgesio. Šeimos santykių institutas kartu su Kauno apskrities,  Birštono, Kaišiadorių raj., Kalvarijos, Kazlų Rūdos Jurgio Dovydaičio, Kėdainių raj. Mikalojaus Daukšos, Marijampolės Petro Kriaučiūno, Šakių raj. savivaldybių viešosiomis bibliotekomis kviečia bendruomenės narius prisijungti prie socialinės kampanijos ir prisidėti prie saugesnės, draugiškesnės aplinkos vienas kitam kūrimo bei pagarbaus bendravimo.

Kviečiame būti aktyviais socialinės kampanijos „Mokomės bendrauti. Būkime dėmesingi savo ir kito jausmams!” dalyviais. Marijampolės Petro Kriaučiūno viešojoje bibliotekoje vyks 6 praktiniai, įgūdžių lavinimo seminarai suaugusiesiems ir vaikams, kuriuos ves Šeimos santykių instituto lektoriai. Seminarai vyks šiomis temomis suaugusiems – „Sveiki santykiai: kaip kurti ir išlaikyti?“, „Konfliktai: kaip valdyti ir spręsti?“, „Stresas: kaip sumažinti ir įveikti?“, vaikams – „Mano emocijos: kaip atpažinti ir valdyti?“.

Šiuo metu, esant karantinui, pirmieji seminarai iki rugsėjo mėn. bus organizuojami nuotoliniu būdu, vėliau susitiksime bibliotekoje. Užsiregistravę asmenys gaus seminaro nuorodą el. paštu (1 dieną iki seminaro pradžios). Dalyvių skaičius ribotas. Nuotolinėje paskaitoje gali dalyvauti iki 100 žmonių.

Pirmas seminaras vyks gegužės 26 d. 16 val. , registracija į šį bei kitus seminarus čia.

Dalyvavimas renginiuose nemokamas!

Norėdami sužinoti daugiau seminarų temomis, sekite naujienas ir skaitykite straipsnius!

Finansuoja LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Daugiau informacijos apie socialinę kampaniją: VšĮ Šeimos santykių institutas, el. paštas: pagalba@ssinstitut.lt , tel. +37069823995, www.ssinstitut.lt.

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email