Vaida Juselytė
Vyriausioji bibliotekininkė
2020 rugsėjo 9 d.

Kartu su mokslo metų pradžia į biblioteką žengia neformalus švietimas. Šį kartą pristatome projektą skirtą paaugliams 12–18 metų, kurio metu dar žiemos pradžioje įkurta edukacinė akademija pradėjo masinti smalsius ir žingeidžius vaikus, norinčius pažinti menines disciplinas, naudojant šiuolaikines technologijas.

Pirmoji akademijos pamoka buvo skirta pažinčiai su Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos erdvėmis bei Vaikų ir jaunimo edukacijos centro teikiamomis paslaugomis – pirmieji 4 užsiėmimai vyks Multicentro fotostudijoje, kur projekto dalyviai mokysis filmavimo, fotografavimo, vaizdo įrašų montavimo ir nuotraukų retušavimo pradmenų. Vėliau pamokos persikels į bibliotekos Medijų erdvę, kurioje mokysis grafikos dizaino ir remiksų kūrimo.

Edukacinės akademijos metu bus mokoma:

1. Vaizdo įrašų montavimo ir filmavimo

2. Fotografavimo

3. Grafikos ir 3D dizaino

4. Remiksų kūrimo

Akademijoje laukiame 15–20 metų jaunuolių.

Dėl registracijos ir išsamesnės informacijos:
Tel. +37062099831
El. p. v.juselyte@marvb.lt
Bibliotekos Facebook paskyroje parašius asmeninę žinutę

Mokysimės ir pramogausime Marijampolės Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos Medijų erdvėje (II aukštas).


Užsiėmimai vyks rugsėjo–lapkričio mėn. 15:00–16:30 val. kiekvieną antradienį ir ketvirtadienį. Renkama tik viena grupė, vietų skaičius ribotas.

Edukacinė akademija organizuojama įgyvendinant Lietuvos kultūros tarybos finansuojamą projektą „Edukacinė akademija „Integruok save“

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email