2020 lapkričio 17 d.

„Multiko“, kaip dažnai vadinamas Multicentras pristatinėti jau nebereikia. Čia savo laisvalaikį leidžia, kūrybines idėjas realizuoja Marijampolės jaunimas. Atsižvelgiant į jų poreikius ir pasiūlymus kasmet rengiami projektai ir organizuojamos veiklos.

Šiemet Bibliotekos Vaikų ir jaunimo edukacijos centre įgyvendinamas Marijampolės savivaldybės atvirųjų jaunimo centrų ir atvirųjų jaunimo erdvių veiklos programų projektas „Multicentras – atvira erdvė laisvalaikiui“. Šio projekto tikslas – mažinti jaunimo grupių socialinę atskirtį, sutelkiant juos bendroms motyvacinėms, kūrybinėms ir laisvalaikio veikloms.

Dėl Covid-19 Lietuvoje susiklosčiusi situacija privertė dalį veiklų perkelti į nuotolinę erdvę. 

Spalio 29 d. įvyko susitikimas su žinoma teatro ir kino aktore, „Jaunimo linijos“ savanore Edita Užaite, kuri pasidalino prisiminimais apie savo paauglystė ir papasakojo apie darbą ir iššūkius „Jaunimo linijoje“.

Nuo lapkričio 17 d. skelbiamas fotografijų konkursas „Miesto paslaptys“. Kviečiame pažinti Marijampolę, atrandant įdomias, bet mažiau žinomas miesto vietas, pastatus, sienų piešinius, gamtovaizdžius. Konkurso sąlygos.

Tuos, kas domisi stiliumi, fotografija ir nori save atrasti kitur ir kitaip, kviečiame lapkričio 19 d. 15:00 val. į  nuotolinį seminarą „Nuo idėjos iki įgyvendinimo“  su lektore Anna Bochan.

Iki susitikimų!

Kategorijos:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email