Vaida Juselytė
Vyriausioji bibliotekininkė
2021 vasario 18 d.

Po Grafikos dizaino ir 3D modeliavimo mokymų starto žengiame pirmyn ir šį kartą norime jus pakviesti į nemokamus virtualius Fotografijos užsiėmimus. Kartu su fotografe Augustina Miknevičiūte (Lunaria) mėginsite atrasti tobulos fotografijos formulę: mokysitės  kompozicijos, estetikos ir spalvų subtilybių, susipažinsite su pagrindiniais fotoaparato nustatymais ir, žinoma, su retušavimo pagrindais!

Startuojame kovo 10 d. 15 val. per Googlemeet programą. Laukiame 15–20 metų jaunuolių, norinčių išmokti, patirti, atrasti meną, naudojant šiuolaikines technologijas.

DALYVIŲ KIEKIS RIBOTAS!

Užsiėmimai bus 4:
1. Pirmasis užsiėmimas skirtas susipažinimui su  fotografija kaip profesija ar saviraiškos priemone, jos rūšimis, reikalingumu. „Kas yra kompozicija ir kam reikalingas‚ fotošopas?“  <- šiuos klausimus paliesime iš anksto.

2–3. Antrasis ir trečiasis užsiėmimai skirti pažinti kompozicijos subtilybes, taip pat susipažinti su pagrindiniais nustatymais, kurių dėka galime savo su foto įranga išgauti patį geriausią rezultatą (telefonas/fotoaparatas).

4. Paskutinysis užsiėmimas skirtas susipažinimui su programa Adobe Photoshop, jos galimybėmis ir „magija“ koreguojant ar gražinant jau turimą vaizdą. Visko pabaigoje aptarsime vykusius mokymus.

Dėl registracijos ir išsamesnės informacijos skambinti +37062099831, rašyti el. p. v.juselyte@marvb.lt arba susisiekti Facebook asmenine žinute.

Dėmesio mokymų dalyviams bus išduodami pažymėjimai!

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email