Raminta Liubelionienė
Vedėja
2021 gegužės 25 d.

Jau keletą metų paskutinis gegužės mėn. ketvirtadienis ypatingas ne tik bibliotekai, bet ir mažiesiems knygų ir pasakų mylėtojams. Šią dieną prasideda Teatralizuotų garsinių pasakų skaitymų Vytauto parke sezonas. Dėl karantino ribojimų daug Vaikų ir jaunimo edukacijos centro veiklų buvo persikėlę į virtualią erdvę, todėl galimybė susitikti su mažaisiais skaitytojais parke labai džiugina. Knygos, įdomios istorijos, žaidimai – tai tik dalis to, kas laukia visų susirinkusiųjų.

Gegužės 27 d. 15:00 val. kviečiame į Teatralizuotų garsinių pasakų skaitymų atidarymo šventę, kurioje susirinkusius džiugins vienintelė pasaulyje vaikų rašytojų muzikos grupė „Knygų vaikai“.

Teatralizuotų garsinių skaitymų sezonas tęsis iki rugpjūčio mėnesio. Dėka Bibliotekoje įgyvendinamo Lietuvos kultūros tarybos projekto „Knyginėtojai 3“, šiais metais su skaitymų dalyviais susitiks Kapitonas Flintas, Musmirytė iš Žalios kūdros, Pepė su Karlsonu ir daug kitų personažų. Visi kartu švęsime bibliotekos 100-ąjį gimtadienį, mokysimės šokti, tapsime pėdsekiais ir kitaip linksminsimės. Juk gera nuotaika ir juokas – tai geriausias vitaminas!

Sekite informaciją bibliotekos internetinėje svetainėje, socialiniuose tinkluose ir kiekvieną ketvirtadienį 15:00 val. su gera nuotaika ir pledu ateikite į Vytauto parką. Esant nepalankioms oro sąlygoms, renginiai vyks bibliotekos Didžiojoje salėje.

Renginių metu bus laikomasi nustatytų saugumo reikalavimų: atvykus į renginį privaloma užsiregistruoti, dezinfekuoti rankas, dėvėti apsauginę veido kaukę (išskyrus vaikus iki 6 m.), laikytis saugaus 2 metrų atstumo.

Kategorijos:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email