Aušra Valaitienė
Sasnavos biblioteka
2021 birželio 7 d.

Kartu su prasidėjusia saulėta vasara į Sasnavos biblioteką birželio 3 dieną atkeliavo kūrybinės dirbtuvės „Vasaros atvirukas“, kurias dovanojo Kauno apskrities viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyrius. Kūrybines dirbtuves vedė skyriaus vyresnioji bibliotekininkė Raminta Volungevičienė. Jos dėka biblioteka pasipuošė begale  vaikų rankomis pagamintų atvirukų. Juos vaikai kūrė labai susikaupę, atsakingai, kruopščiai rinkosi spalvas, kad kiekviename atviruke atsispindėtų švelnus spalvotas vasaros dvelksmas.

O kokia vasara be drugelių?! Tad jie „nutūpę“ ant kuriamų atvirukų, „nunešė“ juos  į žydinčią pievą šalia bibliotekos. Kūrybinių dirbtuvių laikas prabėgo labai naudingai, išradingai, kūrybiškai ir su puikia nuotaika. Nuoširdus ačiū Ramintai už pravestas kūrybines dirbtuves, padovanotus skirtukus knygoms, atvirukus ir už pasidalintas idėjas. Vadovei Gintarei ir visiems dalyviams – ačiū už puikų  kūrybišką laiką kartu.

Beje, Raminta gimė ir augo Sasnavoje, buvo labai dažna bibliotekos lankytoja ir skaitytoja. Smagu, kad ir po tiek metų galima kartu pasidžiaugti kolegiška veikla, dalintis įspūdžiais, patirtimi.

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email