2021 birželio 16 d.

Jau antrus metus Bibliotekos Vaikų ir jaunimo edukacijos centre įgyvendinamas Marijampolės savivaldybės Aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos projektas. Šiais metais projektu „Elektra iš gamtos“ raginama atsižvelgti į atsinaujinančius gamtos išteklius ir galimybę naudoti švarią elektros energiją, kuri darytų minimalią žalą gamtai.

Projekto įgyvendinimo laikotarpiu numatytos edukacijos, diskusijos, kūrybinės dirbtuvės jaunuoliams ir vaikams leis labiau įsigilinti į šių dienų gamtosaugines problemas bei atkreipti dėmesį į gamtos išsaugojimo būtinybę.

Vasaros laikotarpiu skelbiamas kūrybinių darbų konkursas „Vėjas, saulė ir vanduo – mano draugai“, kuriame  vaikus, jaunuolius ir suaugusius kviečiama pristatyti 1-5 kūrybinius darbus (fotografijas, piešinius, rankdarbius). Darbuose turi atsispindėti žaliosios energijos (vėjo, saulės, vandens) panaudojimas, gamtiniai ištekliai arba meilė gamtai.

Kokybiškus, viešinimui tinkamus darbus iki rugpjūčio 27 d.:

  • siųsti el. p. multicentras@marvb.lt arba
  • atnešti į Vaikų ir jaunimo edukacijos centrą (Vytauto g. 20, Marijampolė)

Pristatant nurodyti autorių (pasirinktinai – vardą/pavardę/pseudonimą), amžių, kontaktą (pasirinktinai – telefono numerį/el. pašto adresą/soc. tinklų paskyrą). Nebūtina pridėti, tačiau organizatoriams įdomu trumpas darbo apibūdinimas – ką norima parodyti, kodėl pasirinktas toks darbo atlikimas ir pan.

Nuo rugsėjo 6 d. darbai ar jų fotografijos bus eksponuojamos Bibliotekos Vaikų ir jaunimo edukacijos centro Ekspozicijų erdvėje bei dalyvaus Multicentro facebook.com paskyros konkurse, kur vyks balsavimas už labiausiai patikusius darbus.

Konkursui pateikti darbai bus grąžinami jų autoriams.

KONKURSO NUOSTATAI

Kategorijos:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email