Vaida Juselytė
Vyriausioji bibliotekininkė
2021 liepos 26 d.

Liepos 28 d. 17:30 val. Vytauto Didžiojo parke savo energija, scenos patirtimi, mintimis ir idėjomis dalinsis mums visiems puikiai žinoma dainininkė, kūrėja Monika Marija. Šį kartą diskutuosime apie tai kiek vietos kuriant dainininko karjerą užima talentas, o kiek jėgų ir pastangų  turi įdėti pats žmogus, kiek laiko skiriama saviugdai, gebėjimų išlavinimui ir savidisciplinai.

Talentinga, išskirtinio vokalo atlikėja, laisvai kalba septyniomis kalbomis, groja fortepijonu, gitara ir būgnais. Penktajame „Lietuvos balso“ projekto sezone, pelnė visų keturių  mokytojų simpatijas ir geriausius įvertinimus už profesionalų vokalo valdymą, teatrališkumą ir ekspresiją scenoje bei pripažinta, kaip viena perspektyviausių atlikėjų Lietuvoje. Tapusi „Lietuvos balso“ nugalėtoja Monika Marija atlikėja užtikrintai žengė į šių metų „Eurovizijos“ sceną, su Erica Jennings jai patikėta daina „The Truth“, su kuria užkariavo žiūrovų simpatijas ir nukeliavo iki pat finalo.

Monika Marija ir toliau sėkmingai koncertuoja, kuria dainas, išmėgina savo jėgas vis naujame amplua, todėl per praėjusius metais išleido ne tik naujų kūrinių, tačiau ir po sėkmingo dueto su aktoriumi Vladu Bagdonu, dainininkė visai neseniai pristatė naują kūrinį – „Marijos ariją“ iš koliažinės operos „Mažvydas“. Jautri, švelni, tačiau tragiško likimo Mažvydo mylimoji – tokį vaidmenį įkūnija garsi atlikėja, kuri dainoje perteikia jaunos ir kenčiančios moters istoriją.

Nepamirškite PLEDO! Juk taip smagu medžių pavėsyje, jaučiant žolę po kojomis atsipalaiduoti ir mėgautis vakaro vėsa.

Esant prastoms oro sąlygoms susitikimas vyks Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos Didžiojoje salėje (Vytauto g. 22)

Renginiai organizuojami įgyvendinant projektą „Edukacinė akademija „Integruok save“

Finansuoja:

Marijampolės savivaldybė ir Lietuvos kultūros taryba

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email