Evelina Burbienė
Vyresnioji bibliotekininkė
2021 lapkričio 25 d.

Prieš prasidedant anglų kalbos kursams Marijampolės Petro Kriaučiūno viešojoje bibliotekoje vyko „Angliškos arbatėlės“ popietė, kurios metu susitiko būsimi mokymų dalyviai.

Susitikimo metu buvo bandoma parodyti, kokia anglų kalba gali būti naudinga kasdieniame mūsų gyvenime ir kiek daug galima atrasti ją mokantis. Buvo akcentuojama, kaip svarbu (ypač vyresniame amžiuje) nebijoti daryti klaidų ir suprasti, kad svarbiausia ne taisyklinga gramatika ar žodyno platumas, o žinutė, kurią nori perduoti žmogus ir to žmogaus asmenybė.

Pasikalbėję apie anglų kalbą, tikslus, kurie motyvuoja prisijungti prie organizuojamų kursų, ir mokymosi visą gyvenimą svarbą, būsimieji mokiniai atliko testus pagal kuriuos vėliau buvo nustatytas jų anglų kalbos žinių lygis ir visi dalyviai buvo suskirstyti į grupes, kurios jau nuo lapkričio 30 d. pradės mokytis anglų kalbos arba plės savo žinias.

Popietė, kaip ir pridera, baigėsi saugiai vaišinantis arbata ir ragaujant saldžius mokslo vaisius. Džiaugiamės susidomėjimu ir aktyviu dalyvavimu!

The “English Tea” was delicious!

Mokymai organizuojami įgyvendinant projektą „Sidabrinis amžius: socialinė integracija per švietimą abipus dienos“. Projektas įgyvendinamas pagal Europos kaimynystės priemonės 2014–2020 m. Lietuvos ir Rusijos bendradarbiavimo per sieną programą. Daugiau apie projektą https://www.marvb.lt/…/sidabrinis-amzius-socialine…/

Už šios publikacijos turinį atsako Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka, informacija negali būti naudojama Europos Sąjungos pozicijai reikšti.

Programos interneto svetainė http://eni-cbc.eu/lr/lt/ „EuropeAid“ interneto svetainė https://ec.europa.eu/europeaid/node/22_en

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email