2022 birželio 17 d.

Vakar viešojoje bibliotekoje prasidėjo dar vieni naudingi ir aktualūs mokymai – Žmogaus ekologijos pagrindai.

Projekto dalyviams įdomių ir naudingų naujų žinių linkėjo viešosios bibliotekos direktorė, tarptautinio projekto „Silver Age“ vadovė Daiva Kirtiklienė. Jos teigimu, kalbėti apie žmogų, jo sveikatos skatinimo priemones, aplinkos daromą įtaką gyvenimo ritmui, paties žmogaus veiksmus ir įpročius kuriant sveiką, harmoningą, ekologijos principais grįstą gyvenimą galima labai daug ir tai šiuolaikiniam žmogui yra itin svarbu.

Šių mokymų metu dėmesys bus išlaikomas paliečiant šias sritis: sveikos mitybos principus, fizinio aktyvumo naudą ir skatinimą, nebus pamirštos ekologinės ir didelio vartotojiškumo problemos ir kita.

Jau pirmojo susitikimo metu dalyviai turėjo galimybę susipažinti su viso kurso programa, atliko lengvus pratimus, vaišinosi natūralia žolelių arbata. Pratimų, pokalbių, diskusijų ir savasties, aplinkos, gamtos resursų pažinimo bus dar daugiau, todėl visiems dalyviams linkime įdomaus ir efektyvaus laiko susitikimų metu.

DĖMESIO! Renkama dar viena mokymų programos grupė, kurios susitikimai vyks pirmadieniais! Pirmasis susitikimas birželio 27 d., pirmadienį 14.00–17.00 val.

Kviečiame registruotis:

el. p. info@marvb.lt tel. 8 651 35245

Daugiau informacijos SPAUSTI ČIA

ekolog mok

Mokymai organizuojami įgyvendinant projektą Silver Age.

Projektas įgyvendinamas pagal Europos kaimynystės priemonę ir yra finansuojamas Europos Sąjungos.

Už šios publikacijos turinį atsako Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka, informacija negali būti naudojama Europos Sąjungos pozicijai reikšti.

ES vėliava
mokymai ekologijos
mokym

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email