Ilona Jančaitienė
Patašinės biblioteka
2019 spalio 29 d.

Spalio 25 d. Patašinės bibliotekoje buvo pristatyta magiškų meilės romanų kūrėjos Lavisos Spell (Auksės Šiugždinienės) nauja knyga ,,Tapk ragana (jei nori)‘‘. Tai jau trečioji autorės knyga, kurioje įterpta daug stiprių psichologinių aspektų skatinančių susimąstyti, įsigilinti, įsijausti į knygą, tarsi į savo gyvenimą ir pagalvoti ar tikrai gyvename sau, ar esame atsparūs kitų įtakai planuojant ir įgyvendinant svarbiausius gyvenimo įvykius.

Savo knygos pristatymą paįvairindama skaidrėmis autorė skaitytojus supažindino su lietuviškųjų – pagoniškųjų švenčių Rėdos ratu, palygino jį su raganiškų švenčių kalendoriumi,  apžvelgė raganų medžioklės laikus.  Prisiminti ir pirmieji meilės romanai bei pirmosios jų autorės. Daug diskutuota apie meilę ir kerus, apie žodžių magiją ir kitus veiksnius, įtakojančius mūsų gyvenimiškus sprendimus, emocinę ar net fizinę sveikatą.

Auksę Šiugždinienę sveikino ir už įdomią popietę dėkojo gausus į knygos sutiktuves atvykusiųjų būrys. Kartu pasvajota  ir apie ketvirtąją autorės knygą, kuri, kaip sakė pati autorė, jau yra užmanyta.

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email