Vaida Juselytė
Vyriausioji bibliotekininkė
2020 balandžio 23 d.

Jau dvidešimtąjį kartą Nacionalinė Lietuvos bibliotekų savaitė kviečia burtis bibliotekų bendruomenę ir skaitytojus į knygų šventę su šūkiu „Kaip pasikeitėme per 20 metų?!“. Šios jubiliejinės Lietuvos bibliotekų savaitės metu kaip niekada arti esame laiko diktuojamų pokyčių – dirbame ir teikiame bibliotekos paslaugas nuotoliniu būdu. Tikėkimės, neilgam, o kol neturime galimybės susitikti, kviečiame pasivaikštinėti bibliotekoje virtualiai.

Savaitės atidarymo proga kviečiame į ekskursiją po bibliotekos erdves! Žinoma, apsilankymas virtualus, tačiau ne mažiau atraktyvus ir informatyvus. Ekskursijos metu galėsite pasivaikščioti po jus dominančias erdves, interaktyvių pasirinkimų pagalba turėsite progą išgirsti apie mūsų siūlomas paslaugas bei pramogas, todėl linkime gero žiūrėjimo ir tikimės, kad jau visai netrukus atversime jums duris ir kviesime pasinerti į nepakartojamą knygų pasaulį.

Instrukcija:
1. Užveskite kompiuterio pelės žymeklį ant vaizdo įrašo grotuvo ir paspauskite „play“ mygtuką.
2. Peržiūrėkite „Įvado“ įrašą (angl. intro).
3. Darbuotojai ištarus žodžius „Pasirinkite jus dominančią erdvę“ dešinėje ekrano pusėje išvysite interaktyvius mygtukus. Norėdami pradėti ekskursiją  paspauskite ant jus dominančios erdvės pavadinimo su kompiuterio pelės žymekliu – būsite nukreipti į vaizdo įrašą.
4. Pasibaigus vaizdo įrašui grįšite į pradžią, kur galėsite pasirinkti kitą jus dominančią erdvę.

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email