Gerda Matusevičienė
Vyresnioji vadybininkė
2020 birželio 26 d.

Ne paslaptis, kad ilgomis karantino dienomis vaikai laiką dažniausiai leido prie išmaniųjų įrenginių ar televizorių ekranų. Metas atsipūsti ir nuveikti šį tą smagaus! Birželio-rugpjūčio mėnesiais bibliotekoje vyks NEMOKAMOS trijų valandų stovyklos 8-12 metų vaikams. Vaikų laukia ne tik edukacinės-pažintinės veiklos, bet ir psichologiniai, naujų iššūkių reikalaujantys žaidimai, kurie suteiks pasitikėjimo savo jėgomis, drąsos ir psichologinio saugumo. Dalyvauti galima visose arba vienoje iš šių 5 dienų stovyklų:

Birželio 29 – liepos 3 d. /  liepos 27-31 d. / 10-13 val. – Naujausios technologijos bibliotekoje

Stovyklos metu vaikai pažins bibliotekoje esančias technologijas, išbandys 3D spausdintuvo galimybes, skaitmeninę fotografiją, robotiką taip pat smagiai leis laiką bibliotekos Medijų erdvėje ir Multicentre.

Liepos 13-17 d. /  rugpjūčio 10-14 d. / 10-13 val. – Nauji patyrimai

Vaikai pažins ne tik bibliotekoje esančias technologijas, bet ir Marijampolės kraštą, kartu su bibliotekos partneriai The Popular Library Sarmiento Villa Italia (Argentina) – Argentinos žmones ir tradicijas, aiškinsis koks yra zero wast gyvenimo būdas ir kuo jis naudingas mums patiems, dalyvaus kūrybinėse dirbtuvėse bei  kurs muziką šiuolaikiniais įrankiais.

Esant palankioms oro sąlygoms dalis veiklų vyks gryname ore.

Būtina registracija:

Stovyklos bus fotografuojamos ir viešinamos.

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email