Jūratė Pajaujienė
Vedėja
2020 rugpjūčio 28 d.

Naujų mokslo metų pradžia visuomet siejama su išminties, žinių periodu, todėl biblioteka kviečia praturtinti savo žinių bagažą skaitmeninio raštingumo srityje!

Naudojatės kompiuteriu, išmaniuoju telefonu, internetas nėra neatrasti klodai, tačiau nuolat susiduriate su įvairiomis problemomis, kyla klausimų? O gal jau seniai kirba noras pradėti naudotis interneto teikiamomis paslaugomis, tačiau taip ir neišdrįsote žengti pirmojo žingsnio, o ir pamokyti niekas iš artimųjų neatranda laiko? Tuomet šis kvietimas skirtas būtent Jums!

Rugsėjo mėn. organizuojami tiek nuotoliniai, tiek bibliotekos patalpose vyksiantys mokymai. Galite pasirinkti jus labiausiai dominančią programą arba dalyvauti keliose. Mokymų metu ne tik išklausysite, bet ir patys galėsite aktyviai dalyvauti, diskutuoti, klausti!

Norint dalyvauti nuotoliniuose mokymuose jums tereikia namuose turėti kompiuterį ar kitą išmanųjį įrenginį bei interneto ryšį ir naudotis elektroniniu paštu.

Registruotis galite nurodytais kontaktais arba atvykus į biblioteką:
Tel. nr. +370 651 35245
El. p. j.pajaujiene@marvb.lt

  1. 7, 8, 9 d. 10:00-12:00 val. Sumaniau apsipirkime ir atsiskaitykime internete (Mokymai nuotoliniai) Šioje mokymo programoje sužinosite apie prekės ar paslaugos su geriausia kaina saugų įsigijimą internetu. Kaip skelbimų portaluose bei socialiniuose tinkluose parduoti prekes ar nebereikalingus daiktus. Taip pat sužinosite apie el. bankų teikiamas paslaugas internete.
  2. 9, 11 d. 10:00-13:00 val. Sumaniau apsipirkime ir atsiskaitykime internete (Mokymai bibliotekoje) Šioje mokymo programoje sužinosite apie prekės ar paslaugos su geriausia kaina saugų įsigijimą internetu. Kaip skelbimų portaluose bei socialiniuose tinkluose parduoti prekes ar nebereikalingus daiktus. Taip pat sužinosite apie el. bankų teikiamas paslaugas internete.
  3. 14, 15, 16, 17 d. 10:00-14:30 val. Pradžiamokslis (Mokymai bibliotekoje) Mokysimės naudojimosi skaitmeniniais įrenginiais ir internetu pagrindų.
  4. 16, 18 d. 10:00-13:00 val. Planuokime laisvalaikį internetu (Mokymai nuotoliniai) Šioje mokymų programoje sužinosite apie įvairių paslaugų,skirtų laisvalaikiui užsakymą internetu, pradedant nuo kelionės planavimo, maršruto sudarymo, transporto bilietųįsigijimo galimybių, baigiant automatiniais vertėjais, orų prognozėmis ir kitomis naudingomis paslaugomis.
  5. 21, 22, 23, 24 d. 10:00-14:30 val. Pradžiamokslis (Mokymai bibliotekoje) Mokysimės naudojimosi skaitmeniniais įrenginiais ir internetu pagrindų.
  6. 22, 29 d. 10:00-13:00 val. Inovatyvus savęs pristatymas (Mokymai bibliotekoje) Mokymų metu dalyviai naudodami išplėstinę informacijos paiešką internete ieškos gyvenimo aprašymų ir kurs originalius savo gyvenimo aprašymus. Taip pat bus mokomasi kurti vaizdo filmukus. Vaizdo įrašo kūrimui bus naudojama tekstinė informacija, nuotraukos, kiti vaizdo įrašai.

Mokymai organizuojami įgyvendinant projektą „Prisijungusi Lietuva“: efektyvi, saugi ir atsakinga Lietuvos skaitmeninė bendruomenė.Projektas finansuojamas Europos regioninės plėtros fondo ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis. Skaitykite daugiau: www.prisijungusi.lt.

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email