Vaida Juselytė
Vyriausioji bibliotekininkė
2020 gruodžio 17 d.

Atėjus gražiausių metų švenčių laukimo laikotarpiui, tradiciškai skelbiame KONKURSĄ! 🎁

Nors šie metai kitokie, tačiau prasimankštinti ir pramiklinti kojas – s v e i k a 🙂 Tik nepamirškite, kad vaikštinėti geriausia po vieną – ir galva pailsi, ir kojos prasimankština 😉 Beje, vaikštinėjant svarbiausia nepamiršti B I B L I O T E K O S ir greta jos stovinčių bei jūsų akių bei pagyrų laukiančių dekoracijų.

Sustokite prie labiausiai patinkančios dekoracijos, nusifotografuokite ir bibliotekos Facebook paskyroje esančio kalėdinio konkurso įrašo komentarus įkelkite pačią gražiausią, su plačiausia šypsena ir geriausiomis emocijomis pagautą kadrą, nepamirškite Facebook įrašu dalintis ir su draugais! Pačios šilčiausios, nuotaikingiausios ir gražiausios nuotraukos savininkas sausio 4 d. bus apdovanotas K. Swan knyga „Kalėdų šviesos“ ir Marijampolės Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos aksesuarais!

Konkurso sąlygos:
1. Nusifotografuokite greta Marijampolės Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos esančios dekoracijos (Petro Kriaučiūno atvaizdo arba Kalėdų dekoracijos);
2. Vieną fotografiją kelkite į bibliotekos Facebook paskyroje esančio kalėdinio konkurso įrašo komentarus;
3. Kalėdiniu įrašu dalinkitės su Facebook draugais;
4. Sausio 4 d. vakare burtų keliu išrinksime nugalėtoją.

Marijampolės Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos kolektyvas visiems knygų mylėtojams linki gražaus švenčių laukimo, norų išsipildymo ir nesibaigiančio sveikatos šaltinio!

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email