Jūratė Pajaujienė
Vedėja
2022 rugpjūčio 19 d.

Vakar vokalinius, instrumentinius ir šokio meno pasirodymus dovanojo mūsų miesto jaunimas!

Renginio „Jaunas vakaras“ metu kvietėme į bibliotekos Žinių terasą, kur įvairius kūrinius atliko kūrybingi ir talentingi jaunuoliai. Tai – Justė Dvarvydaitė, Smiltė Čepavičiūtė (gitara) ir Goda Račkelytė, Nedas Lužanskis (trimitas), Ugnė Glaveckaitė (gitara), Laura Pečkauskaitė (dainų kūrėja ir atlikėja), Rusnė Pačėsaitė (fleitos virtuozė), Mangirdas Klusaitis (eufonija), Moksleivių kūrybos centro jaunimo grupė „POZZITIVE“, Nedas (bosinė gitara) ir Jonas (elektrinė gitara). Šokio pasirodymus dovanojo „Aistra šokiui“ studijos trenerė Austėja Kižytė ir jos mokinė Gabrielė Dukštaitė..

Veiklūs, kūrybingi, be galo mylintys muziką ir šokį jaunuoliai sukūrė nepaprastą vakaro atmosferą ir tik dar kartą įrodė, kad mūsų miestas turi kuo didžiuotis, ypač šiemet, minint Lietuvos ir Europos jaunimo metus!

Dėkojame visiems dalyviams, renginio svečiams, kavinei „Coffe Hill“, renginio metu sudariusiai sąlygas atsigaivinti įsigyjant šaltos kavos ir arbatos gėrimus.

Fotografijų galeriją rasite SPAUSTI ČIA.

jaunas vakaras

Bibliotekos Žinių terasa pastatyta ir įrengta įgyvendinant projektą Silver Age.

Projektas įgyvendinamas pagal Europos kaimynystės priemonę ir yra finansuojamas Europos Sąjungos.

Už šios publikacijos turinį atsako Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka, informacija negali būti naudojama Europos Sąjungos pozicijai reikšti.

Kategorijos:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email