Vaida Juselytė
Vyriausioji bibliotekininkė
2021 spalio 25 d.

Tenka pripažinti, jog anglų kalba vis labiau įsišaknija mūsų kasdieniniame gyvenime, o kelionės į Vakarų šalis nemokant kalbos apskritai sunkiai suvokiamos: reikia ir parduotuvėje nusipirkti, norisi restorane skaniai pavalgyti, kartais ir bilietus nusipirkti, tačiau ne visada viskas pavyksta. Kabos barjeras gali tapti didele kliūtimi norint jaustis pilnaverčiu PASAULIO žmogumi, todėl Marijampolės Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos kolektyvas kviečia prisijungti ir mokytis anglų kalbos nemokamai!

𝐊𝐚𝐬 𝐠𝐚𝐥𝐢 𝐦𝐨𝐤𝐲𝐭𝐢𝐬?

Vyresni nei 60 amžiaus asmenys, norintys susipažinti su anglų kalba arba pagilinti jau turimas žinias.

𝐊𝐚𝐝𝐚 𝐦𝐨𝐤𝐲𝐬𝐢𝐦ė𝐬?

Užsiėmimai prasidės gruodžio mėn. vyks du kartus per savaitę, vieno užsiėmimo trukmė – 90 min. (visas kursas 40 val.).

𝐊𝐮𝐫 𝐤𝐫𝐞𝐢𝐩𝐭𝐢𝐬?

Galite skambinti tel. +370 610 08963, el. p. e.burbiene@marvb.lt arba parašyti asmeninę žinutę į bibliotekos Facebook puslapį.

Nors mokymai daugiausiai orientuoti į buitinės kalbos naudojimą, praktines užduotis, praverčiančias kelionėse ir kasdieniame gyvenime, tačiau išskiriame pagrindinius programų aspektus:
Pradedantieji susipažins su anglų kalbos gramatika, sakinių struktūra, mokysis žodyno, praversiančio kasdienėse situacijose.
Pažengusieji turės progą pagilinti savo žinias, užpildyti esamas spragas ir toliau plės savo žodyną.

𝐏𝐚𝐛𝐫ėž𝐢𝐚𝐦𝐞, kad didelis dėmesys bus skiriamas bendravimo įgūdžių lavinimui, orientuojantis į tai, kad įgytos žinios būtų kuo labiau pritaikomos gyvenime.

Sidabrinis amžius – puikiausias laikas išmokti šį tą naujo, tad aktyviai registruokitės ir iki susitikimo gruodį!

Mokymai organizuojami įgyvendinant projektą „Sidabrinis amžius: socialinė integracija per švietimą abipus dienos“. Projektas įgyvendinamas pagal Europos kaimynystės priemonės 2014–2020 m. Lietuvos ir Rusijos bendradarbiavimo per sieną programą.

Daugiau apie projektą https://www.marvb.lt/…/sidabrinis-amzius-socialine…/

Už šios publikacijos turinį atsako Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka, informacija negali būti naudojama Europos Sąjungos pozicijai reikšti.

Programos interneto svetainė http://eni-cbc.eu/lr/lt/

„EuropeAid“ interneto svetainė https://ec.europa.eu/europeaid/node/22_en

Nuotraukų galerija:
Kategorijos:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email