2022 balandžio 14 d.

Kviečiame į fantastinės nuotykių trilogijos „Akmenų sergėtojai. Žemė – oras“ pirmosios dalies pristatymo renginį.

„Šiais laikais labai retai tenka paimti į rankas knygą, kuri nuo pat pirmų puslapių pulsuoja gyvybiškumu“, „Įtraukianti, toks pirmas žodis ateina į galvą kalbant apie knygą“, „Knygą galėčiau apibūdinti kaip romaną apie žmones ir jų jausmus, pagardintą detektyviniais ieškojimais, parūgštintą trilerio sukeliama įtampa ir apibertą fantastikos elementais“ – tokie atsiliepimai apie pirmąjį Pauliaus Bukausko kūrybos leidinį intriguoja ir verčia suklusti.

Kaip teigia autorius: „Ši knyga – tai pirmasis mano autorinis debiutas. Pačiam nesitikint, knyga susilaukė jau daugybės neįtikėtinai gerų atsiliepimų, tad drįstu manyti, kad pavyko išleisti puikų kūrinį.“

„Akmenų sergėtojai. Žemė – oras“ – intriguojanti istorija apie amžiną blogio ir gėrio kovą, kurioje susipina nuotykiai, paslaptys, pavojai, žmogiški jausmai. Viena iš redaktorių knygą apibūdina taip: „Tai – tobula samplaika tokių kūrinių, kaip „Žiedų valdovas“, „Haris Poteris“ ir „Da Vinčio kodas“.

Daugiau informacijos apie knygą galite rasti knygos Facebook paskyroje: www.facebook.com/akmenusergetojai

Šiais metais Vilniaus knygų mugėje sėkmingai pristatęs knygą Paulius Bukauskas keliauja po šalį ir kviečia į jaukų vakarą Marijampolės viešojoje bibliotekoje, kur skambant melodijoms, verčiant knygos lapus kalbėsime apie kūrybą, įkvėpimą ir ateities planus.

Autorius trumpai apie save:

„Gimiau ir augau Šilutėje (Mažojoje Lietuvoje)Baigęs gimnaziją išvykau studijuoti į sostinę ir čia pasilikau. Daugelį metų dirbau renginių organizatoriumi, renginių ir radijo laidų vedėju. Tiesa, renginius vedu ir dabar, tik ne taip aktyviai kaip anksčiau. Taip jau nutiko, kad gyvenimas buvo pažėręs daugybę išbandymų (tikrai ne visi jie malonūs) ir įkopęs jau į ketvirtą dešimtį pradėjau rašyti. Greitai pajutau, kad man tai puikiai sekasi ir po pirmųjų dviejų rašymo metų gimė pirmoji mano knyga „Akmenų sergėtojai. Žemė-oras“. Ateinančią vasarą tikiuosi skaitytojams pristatyti ir antrą šios serijos knygą, o kol kas siekiu supažindinti Lietuvos skaitytojus su pirmąją dalimi.“

Kviečiame dalyvauti!

Knygos pristatymas vyks balandžio 20 d. 17.30 val. Didžiojoje salėje

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email