Jūratė Pajaujienė
Vedėja
2022 birželio 8 d.

Beprasidedanti vasara, tikime, kiekvienam bus kupina šiltų, jaukių akimirkų ir įspūdžių, o bibliotekoje ji pažers ir naujų žinių!

Įgyvendinant projektą „Silver Age“ bibliotekoje vyks nemokami mokymai „Gamtos harmonija“, kurių metu kalbėsime apie sklypo projektavimą, atvirų erdvių kompozicijų kūrimą, gėlynų, alpinariumų apželdinimo taisykles bei vienmečių gėlių derinimą, komponavimą.

Augalų priežiūra, genėjimas, formavimas ir mulčiavimas, balkonų ir terasų augmenija – temos, aktualios kiekvienam mylinčiam gamtą ir trokštančiam puoselėti savo aplinką.

Šios ir dar daugiau temų puikiai akomponuos mokymų praktinei daliai: visi mokymų dalyviai kartu su lektoriumi įgytas žinias ir įgūdžius išreikš žydinčiais augalais apželdindami bibliotekos vidiniame kiemelyje esančią Žinių terasą.

Nors mokymai orientuoti į senjorų turiningo laisvalaikio užėmimą, tačiau kviečiame dalyvauti visus gamtos, augalų ir žiedų mylėtojus.

‼️ Mokymai vyks antradieniais. Pirmasis susitikimas jau birželio 14 d.

Registruodamiesi galite rinktis jums tinkamą mokymų laiką:

I grupė 15.00–16.30 val. (vietų nebėra)

II grupė 16.30–18.00 val. (vietų nebėra)

Kviečiame registruotis:

el.p. info@marvb.lt

tel. 8 651 35245

Mokymai organizuojami įgyvendinant projektą Silver Age. Projektas įgyvendinamas pagal Europos kaimynystės priemonę ir yra finansuojamas Europos Sąjungos.

Už šios publikacijos turinį atsako Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka, informacija negali būti naudojama Europos Sąjungos pozicijai reikšti.

ES vėliava

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email