Jūratė Pajaujienė
Vedėja
2022 rugpjūčio 26 d.

Paskutinįjį rugpjūčio mėn. ketvirtadienį projekto Silver Age mokymus „Sveikata mano rankose. Žmogaus ekologijos pagrindai: sveika ir tvari aplinka, sveika gyvensena“ pradėjo nauja susidomėjusi ir vertingų žinių trokštanti dalyvių grupė!

Aštuonių kurso susitikimų metu dalyvius kviesime atkreipti dėmesį į fizinio aktyvumo svarbą, sveikos mitybos principus. Kalbėsime apie pasaulio ekologines ir didelio vartotojiškumo problemas tiek globaliu mastu, tiek kiek tai liečia kiekvieną iš mūsų kasdieniame gyvenime.

Šalia teorinių žinių mokymų lektorė, visuomenės sveikatos stiprinimo specialistė Ramutė Kunigiškienė supažindins ir su praktine – efektyviausia bei smagiausia mokymų dalimi: sporto, judesio disciplina, teisingų pratimų technika. Mokysimės „skaityti“ produktų etiketes, atpažinti naudingas sudedamąsias dalis ir jų kiekius maisto prekėse, ragausime skanias lektorės rinktų žolelių arbatas, kalbėsime, diskutuosime ir t.t.

Linkime sėkmės, turiningo laiko, nepamainomo žinių bagažo!

Pirmadienį, rugpjūčio 29 d., šiuos mokymus pradės dar viena grupė – kviečiame prisijungti ir Jus!

𝙍𝙚𝙜𝙞𝙨𝙩𝙧𝙖𝙘𝙞𝙟𝙖 𝙞𝙧 𝙞𝙣𝙛𝙤𝙧𝙢𝙖𝙘𝙞𝙟𝙖:

8 626 54631

e.misiunaite@marvb.lt

Nors mokymai orientuoti į senjorų turiningo laisvalaikio užėmimą, tačiau kviečiame dalyvauti visus sveikos gyvensenos entuziastus arba norinčiuosius jais tapti.

Kviečiame domėtis, klausti bei registruotis. Užsiėmimai nemokami.

Mokymai organizuojami įgyvendinant projektą Silver Age.

Projektas įgyvendinamas pagal Europos kaimynystės priemonę ir yra finansuojamas Europos Sąjungos.

Už šios publikacijos turinį atsako Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka, informacija negali būti naudojama Europos Sąjungos pozicijai reikšti.

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email