Daiva Bepirštienė
Kultūrinės veiklos vadybininkė
2023 kovo 9 d.

KOVO 8-oji – Tarptautinė moters solidarumo diena Viešojoje bibliotekoje buvo pažymėta net keliais renginiais. Viename iš jų buvo pristatyta bibliotekos bičiulių – Suvalkijos socialinės globos namų gyventojų – Nedos Daugulienės ir Juozo Žilinskio bendra paroda „Sveikas pavasari“.

Tai jau penktoji Nedos Daugulienės ir antroji Juozo Žilinskio paroda, kurią jie pristato Viešojoje bibliotekoje. Autorius atlydėjo didelis Suvalkijos socialinės globos namų kolektyvas: direktorė Marytė Slavinskienė, direktoriaus pavaduotojas socialiniam darbui Gintautas Žemaitis, socialinio darbo padalinio vadovė Vida Labutytė,  užimtumo specialistė Gailutė Dovydėnienė. Parodos atidaryme dalyvavo ir sveikinimus autoriams skyrė Viešosios bibliotekos direktorė Daiva Kirtiklienė, Šunskų seniūnijos seniūnas Rimantas Lekeckas, Marijampolės pataisos namų darbuotojos.

Renginio metu buvo įprasminta jau daug metų trunkanti bičiulystė tarp Suvalkijos socialinės globos namų ir Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos – pasirašyta bendradarbiavimo sutartis.

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email