Jūratė Pajaujienė
Vedėja
2023 balandžio 24 d.

Kiekvienais metais Lietuvos bibliotekininkų draugijos iniciatyva visose šalies bibliotekose minima Nacionalinė Lietuvos bibliotekų savaitė. Ši savaitė kasmet atliepia šių dienų aktualijas, mini svarbiausius įvykius, veiklos ir renginiai suteikia bendruomenei aktualias prasmes. Šių metų šūkis – kartu įveikiant krizes taip pat atliepia į mūsų ir mūsų aplinkos problemas, krizes, kurias sprendžiame, įveikiame kartu.

Balandžio 22 d. Nacionalinė Lietuvos bibliotekų savaitė mūsų bibliotekoje atidaryta puikia iniciatyva kartu su Marijampolės gyvūnų mylėtojų asociacija! Bibliotekoje šurmuliavo ne tik lankytojų, tačiau ir jų geriausių draugų keturkojų balsai. Tai – pirmasis šios savaitės renginys, o jų dar liko tikrai nemažai, tad kviečiame susipažinti su visa PROGRAMA.

Tą pačią dieną entuziastingai nusiteikusios Lietuvos bibliotekininkų draugijos narės traukinuku išdundėjo į 12 kilometrų žygį Kazlų Rūdos miškuose, kur susitiko su 400 iš visos Lietuvos atvykusių bibliotekininkų ir jų draugų. Nuostabus oras, žodžiais neapsakomas miško grožis, o ir puikiai nusiteikusių kolegų bendrystė leido pajusti tikrąją šios išskirtinės savaitės dvasią: kartu mes tikrai galime įveikti bet ką!

Dalinamės žygio akimirkomis ir kviečiame dalyvauti šios savaitės veiklose.

ghf
jjj
vgj
fgj
h
dry
gfj
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email