Daiva Bepirštienė
Kultūrinės veiklos vadybininkė
2021 vasario 23 d.

Ar dar nepamiršote kas yra ir kokios gali būti Gyvenimo spalvos? Pilkšvos ir melsvos? O gal ryškiai geltonos ir žalios? Šiuo periodu, kada gamta bando išsivaduoti iš paskutinių žiemos gniaužtų, o karantino laikotarpis jau giliai suleido šaknis į mūsų aplinką, mums neabejotinai pritrūksta spalvų – Gyvenimo spalvų. Tad dalinamės su jumis dar lapkričio pradžioje bibliotekoje startavusia, bet taip savo šilumos ir grožio nespėjusia paskleisti Marijampolės savivaldybės neįgaliųjų draugijos foto klubo „Žvilgsnis“ paroda „Gyvenimo spalvos“.

Ši virtuali paroda kviečia pamąstyti apie spalvas, kurias suteikiame savo gyvenimui, prisiminti džiugias akimirkas šeimos, draugų ar bendraminčių apsuptyje, iš naujo pasėti užburiančių kelionių viltį, o vis ryškiau šviečiant saulei atrasti naujas gyvenimo spalvas, paliečiančias mūsų širdis…

Kaip teigia šios parodos autoriai, – „Gyvenimo katastrofa yra ne negalia, o nemeilė. Gyvenimas duotas tam, kad mylėtum ir jaustumeis laimingas. Kaip tą laimę pagauti? Tereikia  atviromis akimis ir mylinčia širdimi žvelgti į pasaulį.“.

Darbus pristato šie Marijampolės savivaldybės neįgaliųjų draugijos foto klubas „Žvilgsnis“  fotomėgėjai: Janina Šuopienė, Albina Linkevičienė, Renė Bisikirskienė, Jolanta Jablonskaitė, Antanina Grigonienė, Martynas Janulevičius, Petras Demikis, Janina Lebskienė, Erikas Venckūnas, Danutė Savickienė, Aušrelė Siaurusaitytė, Rasa Rutkauskaitė ir Almas Matulaitis.

Pasinerkite į Gyvenimo spalvų paletę!

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email