2021 gruodžio 14 d.

Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka ir Lietuvos aklųjų biblioteka pasirašė bendradarbiavimo sutartį, kuria bus plečiamas paslaugų spektras bibliotekoje skaitytojams, turintiems regėjimo sutrikimų.

Norėdami skaityti įgarsintus grožinius ir mokslinės literatūros leidinius vaikams ir suaugusiems, žurnalus, žiūrėti filmus ir spektaklius su garsiniu vaizdavimu ar klausytis garso spektaklius ir tinklalaides, registruokitės savarankiškai namuose nemokamų elektroninių leidinių valdymo informacinėje sistemoje ELVIS adresu naujaselvis.labiblioteka.lt  ir naudokitės elektroniniais ištekliais!

Jei registruojantis ar naudojantis sistema reikalinga pagalba, biblioteka Jums siūlo:

  • Atvykite į biblioteką ir pateikite neįgaliojo pažymėjimą ar kitą gydytojo išduotą dokumentą dėl regėjimo sutrikimų ir asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą bibliotekos darbuotojui.
  • Atlikus registraciją ELVIS sistemoje, galėsite išsirinkti leidinius ir įsirašyti juos į atsineštus CD diskus ar USB atmintuką.
  • Leidinius klausytis galite ir bibliotekoje esančiose kompiuterizuotose darbo vietose!

Norite naudotis sistema ELVIS namuose, bet nežinote kaip? Konsultuojame ir apmokome:

  • Siūlome konsultavimo paslaugas kaip naudotis ELVIS sistema Jūsų išmaniajame įrenginyje, planšetiniame kompiuteryje.
  • Bibliotekos kompiuterizuotose darbo vietose suteiksime mokymo paslaugas, kad įgytumėt įgūdžių sistema naudotis namų kompiuteryje.

Papildoma informacija tel. 8 343 50714

El. p. info@marvb.lt

Daugiau apie ELVIS ČIA.

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email