Jūratė Pajaujienė
Vedėja
2022 liepos 13 d.

Tęsiasi mokymų kursas „Gamtos harmonija“ (Urbanistinė plėtra: asmeninių ir viešosios infrastruktūros erdvių apželdinimas ir aplinkos tvarkymas). Vakar dienos susitikimų metu su dalyviais ilgamete daugiamečių gėlių auginimo patirtimi, priežiūros, dauginimo, derinimo tarpusavyje klausimais dalinosi paskaitos viešnia – privataus medelyno šeimininkė ir gėlininkystės puoselėtoja Gitana Vingelienė. Dėkojame už apsilankymą.

gamtos harmonija

„Gamtos harmonija“ mokymų kurso lektorė susitikimus organizuoja įdomiai ir naudingai: įvairūs kviestiniai svečiai – savo srities specialistai dalinasi patirtimi ir atsako į rūpimus klausimus, dalyviai turėjo praktinę mokymų dalį – apželdino bibliotekos terasą. Taip pat turėjo išvykstamąją paskaitą – apsilankymą parduotuvėje „Žalia stotelė“ bei specialistų konsultacijas, įžvalgas, patarimus vizito metu.

žalia stotelė
apželd

Džiaugiamės susidomėjimu mokymais ir primename, kad mokymai bus organizuojami pakartotinai vasaros pabaigoje/rudens pradžioje, tad kviečiame sekti bibliotekos naujienas arba registruotis jau dabar!

Informacija pateiktoje nuorodoje:https://www.marvb.lt/…/vasara-praleiskime-turiningai…/…

plakatas

Mokymai organizuojami įgyvendinant projektą Silver Age.

Projektas įgyvendinamas pagal Europos kaimynystės priemonę ir yra finansuojamas Europos Sąjungos.

Už šios publikacijos turinį atsako Marijampolės Petro Kriaučiūno viešoji biblioteka, informacija negali būti naudojama Europos Sąjungos pozicijai reikšti.

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email