Gerda Matusevičienė
2023 gegužės 25 d.

Jau šiandien marijampoliečiai ir miesto svečiai švęs didžiausią miesto šventę – „Cukrinį festivalį“. Festivalio programoje, kaip ir kiekvienais metais, gausu ryškių renginių, tarp kurių kiekvienas atras sau tinkamiausių.

Marijampolės Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos Vaikų ir jaunimo edukacijos centras jau beveik dešimtmetį miesto šventę pasitinka Teatralizuotais garsiniais pasakų skaitymais, kuriuose kviečiami dalyvauti vaikai, tėvai ir seneliai. Šiais metais skaitymų sezonas prasidės gegužės 25 d. ir tęsis iki liepos 13 d. Kiekvieną ketvirtadienį 15:00 val. susirinkusiųjų lauks spalvotos istorijos, teatrų pasirodymai, dainos, smagios pramogos, žaidimai ir dovanos.

Teatralizuotų garsinių pasakų skaitymų sezoną užbaigs liepos 20 d. vyksianti „Knygos šventė“, kurios metu veiks edukacijų laukas ir didžioji scena. Edukacijų lauke – susitikimai su knygų kūrėjais, smagūs kūrybiniai užsiėmimai visai šeimai, viktorinos, žaidimai. Didžiojoje scenoje – profesionalaus žonglieriaus pasirodymas bei muzikinis teatro „Labaiteatras“ spektaklis „Lizdeikos repo legendos“.

Rezervuokite dienas, o dalyvaudami nepamirškite pledo ir geros nuotaikos!

Informacija apie renginius bus skelbiama Multicentro Facebook paskyroje bei marvb.lt renginių skiltyje.

Projektą „Mažieji knyginėtojai II“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Marijampolės savivaldybė

Nuotraukų galerija:
Kategorijos:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email