Gerda Matusevičienė
2023 gegužės 26 d.

Gegužės 25 d. Vytauto Didžiojo parke buvo atidarytas devintasis Teatralizuotų garsinių pasakų skaitymų sezonas. Į parką rinkosi didelis būrys vaikų su tėvais ar seneliais, darželių ugdytinių grupės bei socialinių įstaigų globotiniai.

Šventėje knygas susirinkusiems skaitė ir puikios nuotaikos viso sezono metu linkėjo Marijampolės savivaldybės vicemeras Artūras Visockis, Administracijos direktorius Karolis Podolskis, Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vyriausioji specialistė Vilija Dulskė bei bibliotekos direktorė Daiva Kirtiklienė.

Šventės dalyvius džiugino pamokanti istorija apie vandenyno gyventojus, o muzikinį pasirodymą dovanojo Kapitonas Flintas. Šiltas oras, linksmos dainos, šokiai ir vaikų klegesys puikiai tiko prasidėjusiam didžiausios miesto šventės Cukrinio festivalio šūkiui „Drąsiai, garsiai, ryškiai“.

Teatralizuotų garsinių pasakų skaitymų sezonas tęsis iki liepos 13 d., o sezoną užbaigs Knygos šventė, kuri vyks liepos 20 d. tame pačiame Vytauto Didžiojo parke. Sezono metu netruks pramogų, juoko ir linksmybių.

Atidarymo šventės fotografijų albumas

Projektą „Mažieji knyginėtojai II“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Marijampolės savivaldybė

Kategorijos:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email