Asta Urkienė
Gudelių biblioteka
2024 balandžio 9 d.

Didelė laimė dalintis viskuo – šypsena, gražiu žodžiu, savyje slypinčiais talentais. Tad buvo labai gera balandžio 5-osios popietę pristatyti Miknonių kaimo gyventojos, šešiolikmetės Kamilės Bekampytės darbų parą „Kaip bėga laikas“. Pasidžiaugti Kamilės paroda  susirinko  artimiausi jai žmonės ir draugai. Parodą parengti pavyko tik surinkus draugams ir kaimynas dovanotus paveikslus.

Kamilė pasakojo, kad tapyba domėjosi nuo vaikystės, o visi pamatę kaip jai puikiai sekasi, prašydavo ką nors nupiešti. Tad kiekvienas darbas  turi savo istoriją: tikroviški šuniukų portretai – tai juos mylinčių šeimininkų noras juos įamžinti, žaismingų gyvūnėlių trijulė skirta vaikų kambariui, vaikino su šalmu portretas taip pat pieštas draugės prašymu. Kad Kamilė turi gabumų tapybai, liudija ir laimėta II vieta tarptautiniame integruotam anglų kalbos eilėraščių ir dailės kūrybinių darbų konkurse „Celebrating Easter“.  

Mes gyvename pasaulyje pilname nuostabių, nepakartojamų vaizdų. Kur tik užklysta mūsų žvilgsnis, yra kažkas. Ir tas kažkas yra nuostabus, savitas ir pilnas nepaprasto grožio, šviesos ir tamsos, įvairiausių spalvų ir formų. Kamilė tai ir išreiškia savo darbuose. Tad dėkoju Kamilei, linkiu kūrybinės sėkmės, atradimų ir nuolatinio tobulėjimo.

Kamilės Bekampytės tapybos darbų paroda bibliotekoje veiks iki birželio 4 d. Kviečiame apsilankyti.

Asta Urkienė

Gudelių padalinio bibliotekininkė

Nuotraukų galerija:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email