2024 balandžio 9 d.

Tuos, kurie negali skaityti įprastos knygos, kviečiame rinktis garsinę knygą ar žurnalą! Siekdami užtikrinti kuo geresnes paslaugas savo skaitytojams, bendradarbiaujame su Lietuvos audiosensorine biblioteka ir virtualia biblioteka ELVIS, todėl galime pasiūlyti tūkstančius pavadinimų populiarių įgarsintų leidinių.

  • negali skaityti dėl silpstančio regėjimo?
  • vaikas turi disleksiją ar kitų skaitymo, mokymosi ar raidos sutrikimų, dėl kurių įprastinė knyga jam sunkiai įveikiama?
  • tėvų ar senelių amžius jau toks, kad sveikatos būklė neleidžia skaityti įprastos knygos (negalite sėdėti, sunku perversti puslapius, sunku išlaikyti knygą rankose)?

Registruokitės patys ar registruokite artimą žmogų virtualioje bibliotekoje ELVIS (elvislab.lt) – garsinę knygą atsisiųsti paprasta, o stebuklą ji sukuria didelį!  

Jei reikia pagalbos ar turite klausimų – skambinkite Marijampolės Petro Kriaučiūno viešajai bibliotekai 8 343 50714 tel. arba rašykite info@marvb.lt

Bibliotekos specialistai gali suteikti Jums pagalbą, užregistruoti ELVIS virtualioje bibliotekoje ir parsiųsti norimus leidinius. Taip pat visiems, neturintiems galimybių leidinių klausyti savo įrenginiuose, Lietuvos audiosensorinė biblioteka panaudos sutarties pagrindu nemokamai išduoda garsinių knygų klausymo aparatus. Dėl jų išdavimo taip pat kreipkitės nurodytais kontaktais arba užsukę į viešąją biblioteką.

SVARBI INFORMACIJA: kad galėtumėte naudotis ELVIS garsinių knygų virtualia biblioteka ir/ar gauti knygų klausymo aparatą turite pateikti gydytojo pažymą apie sveikatos būklę, dėl kurios negalite skaityti įprastų knygų. Rekomenduojama 027/a gydytojo išrašoma forma.

Nedvejokite – kiekvienam, negalinčiam skaityti įprastai, rasime patogų būdą klausytis garsinių knygų!

Jei negali skaityti įprastai – rinkis ELVIS. Pasigarsink knygą!

fdh

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email