Viešosios bibliotekos informacija
2021 kovo 4 d.

Šeimos santykių institutas kartu su Marijampolės Petro Kriaučiūno viešąja biblioteka kviečia Marijampolės raj. gyventojus nepamiršti ir toliau mokytis bendrauti, būti dėmesingiems savo ir kitų jausmams. Šiais metais tęsiamos socialinės kampanijos renginių metu kviesime jus daugiau sužinoti apie asmens santykį su savimi ir kitais, kaip įgytos žinios ir įgūdžiai mums padeda, o jų trūkumas trukdo, kodėl patiriant sunkumus / krizę, svarbiausia pasirūpinti ir savimi, o ne tik kitais, kaip priimti gyvenimo iššūkius ir juos įveikti.

Palaikydami ryšį su savimi ir kitais prisidedame prie pozityvių, rūpestingų ir sveikų santykių kūrimo bei palaikymo visuomenėje. Turimos žinios ir įgūdžiai mums padeda tvarkytis su stresu, atpažinti pyktį, suvaldyti agresiją ir išvengti smurtinio elgesio.

Kviečiame dalyvauti šiuose renginiuose:

  • Įvairūs įgūdžių stiprinimo ir žinių suteikimo seminarai apie asmenybės ir santykių ugdymą vaikams, suaugusiems ir šeimoms;
  • Streso įveikimo ir konfliktų sprendimo bei tėvystės įgūdžių ugdymo grupės;
  • Seminarai bendruomenei apie mediaciją;
  • Mokymai įvairių sričių darbuotojams, dirbantiems smurto artimoje aplinkoje prevencijos, pagalbos teikimo ir apsaugos srityse;
  • 16 aktyvumo dienų prieš smurtą akcijos renginiai.

Prie socialinės kampanijos taip pat prisijungė Kauno apskrities, Birštono, Kaišiadorių raj., Kalvarijos, Kazlų Rūdos Jurgio Dovydaičio, Kėdainių raj. Mikalojaus Daukšos, Marijampolės Petro Kriaučiūno, Šakių raj. savivaldybių viešosios bibliotekos, Asociacija „Kauno moterų linija“.

Socialinės kampanijos renginius finansuoja LR socialinės apsaugos ir darbo ministerija.

Kviečiame aktyviai dalyvauti renginiuose ir mokytis kartu!

Registracija į streso įveikos, konfliktų sprendimo ir tėvystės įgūdžių grupes

Registracija į seminarus visuomenei

Registracija į mokymus, skirtus specialistams

Kviečiame kreiptis mokyklas, vaikų dienos centrus, vaikų globos namus, norinčius pasikviesti psichologus pravesti paskaitas / seminarus vaikams (tel. 8 698 23995). 

Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email