Gerda Matusevičienė
Vyresnioji vadybininkė
2022 spalio 12 d.

Regis visai neseniai Vytauto Didžiojo parke skambėjo muzika, vaikų juokas ir linksmos pasakos. Pasibaigusį Teatralizuotų garsinių pasakų skaitymų sezoną vainikavo Knygos šventė, kurios metu renginio scenoje savo linksmą muzikinę programą pristatė Kapitonas Flintas ir Klaipėdos jaunimo teatro aktoriai, o edukacijų erdvėje buvo galima ne tik pasigaminti kūrybinius darbelius, bet ir praleisti smagų laiką su Marijampolės regiono bibliotekomis-partnerėmis.

Įsibėgėjus rudeniui šeimas su vaikais pabūti drauge kviečia šeštadieniniai šeimadieniai. Jau du šeštadienius buvo galima susitikti su mėgstamais knygų kūrėjais – Virgiu Šidlausku, Benu Bėrantu, Mariumi Marcinkevičiumi ir Lina Itagaki. Knygų kūrėjai šeimas stebino ne tik knygomis, bet ir dainomis bei kūrybinėmis edukacijomis. Į šeimadienius besirenkantys tėvai ar seneliai džiaugiasi galimybe pabūti drauge su atžalomis, prasmingai praleisti laiką ir pasakoja, jog šeštadienis tapo pilnaverte šeimos diena be televizoriaus ar kito išmanaus įrenginio.

Spalio mėnesį šeimų dar laukia puodelių dekoravimo dirbtuvės bei susitikimas ir kūrybinė edukacija su Ieva Babilaite – Lietuvoje ir už jos ribų žinoma dailininke, knygų kūrėja. Susitikimo metu Ieva Babilaitė taip pat pristatys parodą, kurią bus galima išvysti Multicentro ekspozicijų erdvėje. Su nekantrumu laukiame susitikimų!

Renginių akimirkos ir informacija apie būsimus renginius skelbiama Multicentro Facebook.com paskyroje.

Projektą „Mažieji knyginėtojai“ finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Marijampolės savivaldybė

Nuotraukų galerija:
Kategorijos:
Dalintis:
Share on facebook
Share on twitter
Share on email